Mosollyal és belső erővel a rák ellen

Azért hoztam létre ezt a blogot, mert el szeretném mesélni, hogyan győztem le a rákot 18 évesen.

Szeretnék azoknak a sors társaimnak a segítségére lenni, akik ezzel az állapottal küzdenek.

Nélkülözhetetlen a belső erő a hit a szeretet és a küzdelem.

mirandella.daroczi@gmail.com

Vendégkönyv

J

Vendég 2021.04.27
Jó az oldal. Vendég

Jó az

Réka 2020.03.05
Jó az oldal! Réka

J

VENDÉG 2019.02.27
Jó az oldal!

Lenyűgöző

Székely Noémi 2017.06.09
Végig izgultam! Lenyűgöző! Nagyon jó hogy megosztod, erőtől sugárzik és ez hat az olvasóra is! Hálás vagyok!

Re:Lenyűgöző

Mira 2017.11.16
Drága Noémi !

Pont az volt a célja az írásaimnak, hogy erőt és bátorságot adjak mindenkinek.

Hálás vagyok, amiért írtál.

Szia Mira!

A. 2017.04.20
Ez kicsit más jellegű komment lesz mint a többi. Látásból ismerlek, a fb.odnak nagy rajongója vagyok. Nekem sajnos nem adatott meg a szerető család, egész életemben beilleszkedési zavarral küzdöttem, 19 évesen elköltöztem otthonról mert már nem bírtam tovább, akkor indultam el a lejtőn, amit a mai napig nem bocsátottam meg​ magamnak. Engem akkor a nagyszüleim és a Pránanadi mentett meg, ami melett elköteleződtem, ma már egy gyönyörű lakásban élek és 1 (boldog) éve én is megtaláltam a szerelmet, ami végleg kihúzott a depresszióból és akiért mindennap hálát adhatok. Mindig haragudtam a hozzád hasonló lányokra, ezért volt számomra érdekes végig olvasnom, h hogyan nőttél fel a betegséged miatt, amit sokszor meg is könnyeztem. Azon gondolkodtam el, h neked azért adatott meg a családod és a barátaid h ezt végig tud majd csinálni. :) Ahogy nézem a képeid mindig kedvet kapok kipróbálni a jógát, csak kicsit úgy érzem, h ezzel "megcsalnám" a pránanadit, ami persze csak az én hülyeségem. Gondoltam, h ezt személyesen leírom neked, de eddig nem mertem. Még annyit, h találkoztunk egyszer, mikor már meggyógyultál, de még kendőt hordtál, te voltál akkor azon a folyosón a legszebb nő! Mégegyszer boldog születésnapot! :)

Re:Szia Mira!

Mira 2017.11.16
Szia kedves !

Nagyon érdekesnek találtam az írásod. Először is nagy bátorság kellett ahhoz, hogy leírd mi az ami történt Veled. Tudod, nem véletlenül kaptad ezt a "sorsot" hiszen minden helyzet tanít minket, főleg az élethelyzetünk, amit mi választunk. Látod, Te is megkaptad a boldog folytatást az élethez, mert megérdemled és azért is mert küzdöttél érte! Erre nem mindenki képes, csak egy igazi bátor harcos. Mindig azt tedd, amit a szíved diktál, ne azt amit leírnak vagy mondanak, hiszen a válasz belülről jön!

Köszönöm, hogy ilyen nyíltan és mélyen felvállaltál mindent!
Megmondom őszintén, nem tudom ki lehetsz, de csodás dolgokat írtál rólam, köszönöm, tiszta szívből!

Remélem egyszer felfeded a kiléted, nyugodtan írj rám a fb-on :)

Legyen csodás és tartalmas az életed :)

érdeklődés

Kata 2016.10.14
Szia, olvastam a blogod, sajnos az egyik barátnőm is jelenleg küzd, bízom benne, h neki is sikerül. Te, hogy vagy?

Re:érdeklődés

Mira 2017.01.11
Kedves Kata!
Ne haragudj a késői válaszért. Szívből remélem, hogy a barátnőd állapota javuló félben van. Támogassátok és bízzatok a gyógyulásban, de ami a legfontosabb, Ő higgyen a saját gyógyulásában!
Köszönöm kérdésed, én teljesen jól vagyok. Már elérkeztem ahhoz az időhöz, amikor fél évente kell a doktorhoz járnom kontrollra. Minden a legnagyobb rendben van az életemben, ezért hálát adok nap, mint nap,
Köszönöm!
Bármi kérdésed van, írj nyugodtan.

Csodálat

Vitéz Péter 2014.06.02
Kedves Mira!

Véletlenül találkoztam a Blogoddal,ami nagyon meghatott.
Csodálom azt a sok erőt és kitartást ami benned van,és ismeretlenül is kívánom neked a boldog és egészséges,szeretet teljes életet, mind neked és a családodnak is. Kívánom hogy találd meg a boldogságodat minél hamarább. Maradj vidám és légy boldog mindig!
1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>