Mosollyal és belső erővel a rák ellen

Azért hoztam létre ezt a blogot, mert el szeretném mesélni, hogyan győztem le a rákot 18 évesen.

Szeretnék azoknak a sors társaimnak a segítségére lenni, akik ezzel az állapottal küzdenek.

Nélkülözhetetlen a belső erő a hit a szeretet és a küzdelem.

mirandella.daroczi@gmail.com

Vendégkönyv

-

xxx 2014.04.07
Kedves Mira!

Ismerlek téged személyesen is, de nem vagyunk napi kapcsolatban vagy túl közel egymáshoz, de nem is ez a lényeg. Amikor először hallottam a betegségedről egyszerűen sajnáltalak és le voltam döbbenve, hogy egy ilyen szép és vidám lánnyal, hogy történhet ilyen?! Viszont a napokban láttam h sikerült leküzdened a rákot, bevallom én nem olvastam el a blogod, de mindig figyelgettem, hogy hogyan alakulnak a dolgaid és reméltem, hogy sikerülni fog neked nyerni. Amikor láttam, hogy sikerült neked egy hihetetlen érzés fogott el amit nem igazán tudnék szavakba önteni, de egyben örültem is a sikerednek és valószínűleg ez váltotta ki ezt a furcsa érzést.Köszönöm ezt neked és kívánok jó egészséget és remek életet az elkövetkező több évtizededre!! Ne haragudj, hogy nem írtam oda, hogy ki vagyok csak szerettem volna elmondani neked zeket ! Még egyszer gratulálok és minden jót neked !! Még egy aprócska dolog! Egy kezem megtudnám számolni hány embernek mondta, írtam azt, hogy a legnagyobb elismerésem és le a kalappal. Most már te is közéjük tartozol. :)

Re:-

Mira 2014.04.08
Nagyon örülök és köszönöm, hogy végig kísérted ami velem történt. Nagyon köszönöm, hogy megosztottad ezt velem! Igazán köszönöm és örülök neki :)
Sok boldogságot az életben! :)

Csak így tovább !:)

Jani 2014.04.07
Többször is végig olvastam a blogodat és pasi létemre megkönnyeztem rendesen egyes részeket!
Ismerősök vagyunk fészen habár nem nagyon ismerlek , először nézegettem a kopasz képeidet és nemtudtam hova tenni, gondoltam modellkedsz és ez a trendi a rák is megfordult a fejemben de álmomban sem gondoltam volna hogy közöd lehet hozzá látva a csodálatos kisugárzásodat! Körülbelül egy hete láttalak személyesen a Gym City ben és még ha nem is mutattam csodálattal néztem ahogy full kopaszon röhögcsélve vidáman felvállalva magad edzettél! :) Csak is gratulálni tudok a teljesítményedhez és jó egészséget kívánok! ,

Re:Csak így tovább !:)

Mira 2014.04.07
Igazán köszönöm Jani!
Annyira jól esik amit írtál, megkönnyeztem a mondataidon.
Örülök, hogy edzés közben észre vetted a teljesítményemet és azt, hogy felvállalva mondod most nekem. Remélem személyesen is látlak majd. :)

mindig jusson eszedbe

szeretettel Neked 2014.04.06
Szivbol kivanom hogy boldog legy, ez a legfontosabb !

Re:mindig jusson eszedbe

Mira 2014.04.07
Köszönöm szépen. Rátaláltam önmagamra, miközben ezt a betegséget átéltem. A boldogság belülről fakad és úgy érzem rátaláltam.
Szívből kívánom neked is, hogy boldog legyél az életben!

Kedves Mira!

Dominika 2014.04.06
Nagyon szép blogot sikerült létre hozni! Biztosan nagy lelki erő kellett hozzá! Rendkívüli és példa értékű az amin keresztül mentél és az ahogyan! Az én családomban is volt nem is olyan rég egy kísértetiesen hasonló történet és át tudom érezni, hogy micsoda lelkierő kell e csúnya kór leküzdéséhez! Én, mihamarabbi gyógyulást kívánok neked, kitartást és jó egészséget!

Re:Kedves Mira!

Mira 2014.04.07
Örülök, ha el nyerte a tetszésedet az oldal. Egyszer csak fogtam magam és elkezdtem írni. Sokan mondták, hogy írjak és végül rájöttem, hogy mennyi emberen segíthetek. A rázósabb részeknél nehezebb volt írni.
Hatalmas nagy erőt kívánok az egész családnak, sajnos akkor pontosan tudjátok, hogy az ember és a családja min megy végig.
Viszont kívánom a gyógyulást, kitartást, erőt és a reményt !

Gratulálok :D

Janka 2014.04.06
Megkönnyeztem a blogg-bejegyzéseket! Csodálatos ember vagy kÍvül-belül! Hihetetlen hited, szíved, erőd van! Maradj mindig ilyen! És köszönöm....megmuttatad, hogy mindig van remény!

Re:Gratulálok :D

Mira 2014.04.07
Drága Jankám. Igaz az a mondás, hogy a remény hal meg utoljára. Hinni kell, bízni, akár milyen helyzetben is vagyunk. Fel kell állni, menni és csinálni, még ha reménytelennek is tűnik.
Köszönöm Neked, az angyalkát és a karkötőt is!! :)
<< 3 | 4 | 5 | 6 | 7 >>