Mosollyal és belső erővel a rák ellen

Azért hoztam létre ezt a blogot, mert el szeretném mesélni, hogyan győztem le a rákot 18 évesen.

Szeretnék azoknak a sors társaimnak a segítségére lenni, akik ezzel az állapottal küzdenek.

Nélkülözhetetlen a belső erő a hit a szeretet és a küzdelem.

mirandella.daroczi@gmail.com

Vendégkönyv

Re:Csodálat

Mira 2014.06.09
Kedves Péter!

Nagyon köszönöm a jókívánságaidat ! Viszont kívánom neked a boldogságot a harmóniát és a szeretet teljes életet.
Köszönöm :)

Köszönet

Burkovics Kriszti (Timi anyuja) 2014.04.26
Kedves Mira!
Sokáig kísértem figyelemmel a felhőtlen vidám kis életeteket és sok mosolyt kaptam Tőled Tőletek:).Megmondom öszintén erő kellett hogy elolvassam a blogodat, kivülállóként könnyebb homolba dugni a fejünket. Minden tiszteletem a tiéd, hogy ilyen őszintén írsz az érzéseidről, félelmeidről a harcodról. Fantasztikus lány vagy és biztos hogy a családod is fantasztikus, hiszen belőlük nőttél ki és váltál velük együtt ilyenné.Nagyon remélem, hogy a tánc és a művészet segíteni fog neked abban, hogy a világ számára kifejezhesd a küzdést a szeretetet a hitetet a kitartást amely az útadon végig kisér.Hiszem, hogy minden ember számára fontos amit irtál és irsz aki még nem harcolt ennyire az életért annak is hiszen rávilágítasz, hogy mennyire fontos is a kis életünk.Köszönöm:) Nagyon sok erőt kivánok Neked MIRA és ha van rá módod keresd az utat ahol tovább adhatod hitedet, szeretetedet a világnak és az embereknek!
Nagyon vigyázz magadra! Sok mosolyt kivánok Kriszti

Re:Köszönet

Mira 2014.04.28
Kedves Kriszti!
Nagy mosollyal olvastam végig a soraidat.
Fantasztikus a családom és a támogatásukkal rengeteg mindent kaphattam. Hamarosan már vissza állok a táncba és remélem úgy lesz ahogy azt Te kívánod nekem.
Az életben ha történik egy ilyen dolog az emberrel, akkor meglátja, hogy milyen kis apró dolgokon aggódott.
Köszönöm ezt a levelet !! :)
Sok boldogságot kívánok! Sokszor puszillak

:)

Zsuzsi 2014.04.22
Drága Mira!
Kicsi lány, látod így kell ezt csinálni, magad mögé dobni, mintha nem veled történne meg, és mászni, mászni kifelé a gödörből, ha néha valami visszalök, megrázni magad és újra mászni.... mert ott van az alagút végén az a bizonyos fény!!!! Sokat kell érte szenvedni, de meglátod, lesz ez még egyszer múltidő!!!! Tapasztalt "harcosként" mondom Néked, 2006-2007 évében küzdöttem meg vele, végbélrák 44 évesen, 14 kemó, 25 sugár, nagy műtétek sorozata után kipp..kopp... már 8 éves leszek idén!!! "Tudod - az ambíció az az ösztöke, ami arra bírja az embert, hogy megküzdjön a sorssal. Az Isten rendezte úgy, hogy nagyszerű tettek csak nagy célokból születhessenek!!!" A cél adott, és a nagyszerű lány TE :) megvalósítja legszebb álmait és legyőzi ezt a gonoszt!!!!!! Hinni, hinni,hinni kelllll!!!! Ha megengeded, szeretném figyelemmel kísérni sorsodat, és ha kell segítek Neked. Valahol mindenki próbál a maga módján segíteni, de igazán segíteni az tud, "aki abban a cipőben van, volt !!!" Megtanulod azt is, hogy mindenki a csúcson szeretne élni, nem is sejtvén, hogy a valódi boldogság éppen abban rejlik, ahogy oda feljutunk!!! Tehát cél: a csúcs meghódítása!!!! :)

Re::)

Mira 2014.04.22
Drága Zsuzsi!
Már a levél elején elkezdtem könnyezni, nagy örömmel olvasom, hogy gyógyult vagy!!!
Ugye, hogy lelehet győzni ezt az ellenséget?! ;)
Köszönöm a dicsérő és megható szavakat felém. Szeretném, ha rám írnál privátban is és ott is folytathatjuk az eszmecserét.
Nagyon jól mondtad az utolsó mondataidat. "Az út, ami boldoggá tesz, nem a végcél.
Ölellek :)

Re:Re::)

Zsuzsi 2014.04.23
Köszönöm szépen, hogy válaszoltál, privátban jelentkezem!!! :) Puszillak!!! :)

győztünk

Markó Ildikó 2014.04.20
Kedves Mira!!
Én, aki ugyanezzel a betegséggel küzdöttem meg, minden tiszteletem a tiéd amin 18 évesen átmentél. Én 43 éves vagyok és 2012-ben diagnosztizalták a mellrákot nálam. Túl vagyok a kemon, a sugar terápián és egy év ( 17 db) biológiai kezelésen. Tudom mi az amit átéltél. Felnőttél a betegséged által és jobb, tapasztaltabb ember lettél. Ebben biztos vagyok, hisz én is nagyon sokat változtam. Remélem továbbra is csak jó híreket fogok rólad olvasni, minden jót és jó egészséget kívánok Neked!! ♡♥

Re:győztünk

Mira 2014.04.22
Kedves Ildikó !
Akkora boldogság számomra, amikor egy ilyen öröm hírt hallhatok, hogy egy újabb bátor hős személy gyógyult ki a rákból.
Pontosan tudod min mentem keresztül, nem volt könnyű utunk, de sokat kaptunk.
Rengeteg kis apró örömöt kívánok az életedben és boldogságot!
Hosszan tartó egészséget kívánok Neked és a családodnak is!
<3 :)

<3

Dan Johanna Hajnalka 2014.04.20
Drága Mira!

Rendesen meg sirattál. Jó látni, hogy mennyire kitartó voltál, és nagyon örülök, hogy megosztod ezeket. Hála az Istennek, hogy minden jól alakult. Szeretlek. Nagy Példa lettél. <3

Re:<3

Mira 2014.04.20
Drága Hajni!

Neked is hálás lehetek és köszönetet mondhatok, azért a sok imáért amit értem mondtál és hogy támogattál!
Örülök, hogy Példának nézel engem. Én is szeretlek! :)
Sok puszi <3 :)
<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>